2015. március 17., kedd

Nagy Könyvelhagyó Hétvége, 2015.

Március 20-22-én lesz a 7. Nagy Könyvelhagyó Hétvége. Iskolánk könyvtára idén is részt vesz a játékban, így pénteken (március 20-án) ismét számos „elveszett” könyv várja majd a suliban, hogy valaki megtalálja. Ha szeretnél egyet találni, járj nyitott szemmel pénteken! 
Ha esetleg most hallanál először a "Veszíts el egy könyvet!"-ről, a felhívás végén találsz egy kis leírást a játékról.
Idén is lesz nyereményjáték a játékban:
Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén (március 20-22.), és azt regisztráld a játék honlapján. Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezáltal máris esélyessé váltál, hogy megnyerd a könyvelhagyó napi játék fődíját, ami egy több, mint 50 ezer forint értékű könyvcsomag az Alexandra Kiadó jóvoltából!

Van kedved veszíteni? Te is bekapcsolódhatsz: Hogyan veszíts el egy könyvet egy pillanat alatt?
  1. Keress a polcodon egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlanál másoknak, de mégsem törik össze a szíved, ha elhagyod. 
  2. Regisztráld a könyved a http://veszitsel.konyvtar.hu/ weboldalon, és ragaszd bele az így kapott elveszítési nyilatkozatot a könyv egyedi azonosítójával.
  3. Veszítsd el a könyved! A parkban egy padon, vagy a suliban egy ablakpárkányon, vagy bárhol, ahol sok ember megfordul.
  4. Ennyi. Ha szerencséd van, a könyvet olyasvalaki fogja megtalálni, aki nem csak hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon jelzi is a megtalálást. Erről te e-mailt is fogsz kapni.
  5. A megtaláló később ugyancsak elveszítheti a könyvet, amit valaki más megtalálhat, és azt jelezheti is a neten.
  6. És így tovább, és így tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése