2014. március 7., péntek

Mennyei és Pokoli történetek

Tegnap, azaz március 6-án Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány vezetője, ellátogatott iskolánk tesitermébe, ahol elmesélte a történetét, hogy hogyan jutott el oda, ahol most van. Az előadásának címe Mennyei és Pokoli történetek volt, ami egyértelműen utal arra, hogy nem volt az élete teljesen zökkenőmentes, sőt rengeteg kihívással kellett szembenéznie, míg megtalálta Istenben a nyugalmát.



Mikor az előadás vége felé Szenczy Sándor feltette azt a kérdést, hogy kik azok közülünk, akik be szeretnék engedni Istent az életükbe, meglepődve láttuk, hogy a tornacsarnok háromnegyede felállt. Remélhetőleg nem csak a vicc kedvéért tették, hiszen, ahogy Szenczy Sándor is mondta: "A kimondott szónak nagy súlya van".


Több vendéggel is dúsították az előadást, köztük: Szabó Balázzsal, aki a zenéért felelt, Weisz Fannival, aki elmesélte, hogy tanult meg süket-némaként jelelni, Agárdi Szilviával, akit bár az élet megfosztott a látásától, csodálatos hanggal kárpótolta, valamint a BPA Dance Team mutatott be egy-két koreográfiát.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése