2013. október 10., csütörtök

A győztes osztály, a 9.b



Ha olvastátok a gólyaavatóról írt cikkünket tudhatjátok, hogy a Diákszem játékát a 9.b osztály nyerte meg, mivel ők hozták a legtöbb plüssnyulat.  A jutalmuk pedig egy osztályriport – ha nevezhetem így – volt. A cél az, hogy kicsit jobban megismerjük az idei elsősöket. Tehát feltettünk pár kérdést, kiderítettük, hogy ki, miben tehetséges, és hogy mik az osztály kedvencei. Így hát a következő cikksorozatunkban, a 9. b ajánlásával olvashattok könyvekről, együttesekről és még sok másról.
Fogadjátok szeretettel és kövessétek figyelemmel.

A 9. b véleménye a gólyaavatóról

Az osztály elmondása szerint a felkészülés néhány órán és szünetekben is zajlott. Voltak azért nehézségek, a zászlón veszekedtek is, mert nem tudták eldönteni, hogy mi legyen rajta és az induló is elveszett egyszer, ezért újra kellett írniuk. A jelmezüket érdekesnek tartották, mert tógába kellett öltözniük, de mégis sok fotót készítettek egymásról.
Az avató maga nagyon jó volt.  Úgy gondolják, hogy a feladatok mókásak, viccesek voltak és, hogy mindenki rendesen kivette a részét belőlük. Mind nagyon jól érezték magukat. Legjobban az a feladat tetszett az egész osztálynak, amikor, az egyik társukat, Esztit tolták a talicskában és ő remekül teljesítette a követelményeket és vicces előadást nyújtott. Később Eszti lett a gólyakirálynő és saját bevallása szerint nagyon szép emlék ez számára, ezért szeretne vigyázni a koronára is, amit kapott.
Az egész osztály csalódott kicsit, hogy nem ők nyertek, de így is jó élményekkel zárult az avató számukra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése