2012. október 5., péntek

Nyitóbeszéd: Elindult a suliújság!

Remélhetőleg már vártátok a sulink első online újságának beindulását, amelynek időpontja, örömmel közlöm, hogy a MAI NAPON van. Ezentúl  pár naponta olvashattok az iskolában történtekről, legyen az bármi...
Hogy miért éri meg mindennap csekkolni az oldalt? Ez egyszerű! Rengeteg meglepetést tartogatunk számotokra. Többek között lesznek szavazásaink, akár a büfével, akár egyéb más igen fontos dolgokkal kapcsolatban. (Kinek melyik büfés kaja a kedvence? Melyik nem tartozik a kedvencek közé? Min/Miken kéne újítani a büfés menün?) Ne felejtsétek el, hogy ezek a szavazások a ti javaitokat is szolgálják, szóval ha rábukkantok egy aktuális szavazásunkra, akkor ne restelljetek szavazni.
Valamint versenyeket is fogunk hirdetni, amiről a suliban és itt az oldalon is értesülni fogtok. Ezzel lehetőséget adunk arra, hogy fitogtathassátok erőtöket abban, amiben igazán tehetségesek vagytok. Legyen az akár egy rajz, akár egy általad írt történet, vagy kisfilm. A bátrak figyelmébe ajánljuk, hogy igen, énekelni, sőt zenélni is szabad. A verseny helyezettjeit természetesen megjutalmazzuk, valamint a nevüket, na és persze az alkotásukat is közhírré tesszük.
Sok egyéb máson kívül a suli életével kapcsolatos dolgokat is megtalálhatod itt mind egy helyen.
Szóval? Ugye, hogy nem érdemes kihagyni?
Addig is jó hétvégét mindenkinek! 


1 megjegyzés:

  1. Literálisan sosem voltak szavazások az oldalon! Ez megint csak egy könnyelmű ígéret volt, amivel meg lettünk vezetve. Sajnálom, mivel ez igencsak nagyot mehetett volna.

    Tisztelettel, 13.e

    VálaszTörlés